Anna Navarro Schlegel és des d’avui nova ambaixadora de la ciutat d’Olot

Anna Navarro Descals és des d’avui la 25a ambaixadora d’Olot. Anna N. Schlegel va néixer a la capital de la Garrotxa l’any 1968, i viu actualment a Califòrnia on és vicepresidenta de NetApp, l’empresa número 1 del món en l’emmagatzematge de dades.

Anna N. Schlegel, ambaixadora d’Olot: Tot està passant molt ràpid. M’agrada venir a la Garrotxa i, si pogués, faria que sortís un avió ultraràpid per poder venir encara més sovint. És un honor aquest reconeixement per seguir portant el nom d’Olot amb orgull.

La revista Analytics Insight va reconèixer al desembre Anna N. Schlegel com la dona més influent del món en el sector tecnològic del 2020. La publicació destacava la trajectòria professional de l’olotina que fa deu anys va incorporar-se a NetApp i que actualment dirigeix un equip

Una de les fundadores i presidenta de Women in Localization, s’ha convertit en una referent en el món de la tecnologia.