ERC considera ‘un nyap’ el nou tram de bicicarril de Sant Miquel

Esquerra Republicana de Catalunya d’Olot considera l’execució del nous trams de bicicarril de Sant Miquel insegurs pels usuaris. Demana que es refacin urgentment. Anna Barnadas ho explicava ahir en roda de premsa.


Els republicans creuen que el projecte de l’Olot Pedala comença pedalant enrere, asseguren textualment, ja que la distribució dels carrils bici a Sant Miquel s’acaba d’estrenar i li manca la seguretat per la seva proximitat amb els cotxes estacionats. Qualsevol qui obri la porta sense mirar, diuen, pot provocar una desgràcia. També consideren que el bicicarril no té continuïtat ja que s’ha de canviar de voreres en un encreuament i no enllaça correctament segons el seu parè cap al centre de la ciutat. De tot plegat, en demanen una reestructuració i un replantejament.

Anna Barnadas, portaveu ERC Olot: No hem intervingut en aquest projecte de reordenació però no hi podem estar d’acord perquè trobem que hi manca la seguretat. No sabem, tampoc, quin és l’objectiu final, però si era fomentar l’ús de la bicicleta, és un nyap.

El grup demana que l’equip de govern refaci aquest tram de carril bici, amb total seguretat i amb el suport tècnic necessari.