Ferrer Xocolata ens transporta fins a Mart al damunt d’un coet en la seva tradicional gran mona de Pasqua

A l’aparador de la Pastisseria Ferrer hi veiem les propostes de la casa de cara a la mona de pasqua d’aquest any, com sempre, creacions pròpies i originals.

Jordi Ferrer, Ferrer Xocolata: Defugim una mica de les modes i del que es veu cada dia a la televisió perquè ens agrada ser una mica més creatius. Hem acostumat a la gent a que vingui a buscar aquestes propostes. Aquest any hem creat formes amb les temàtiques del menjar americà, els jocs de taula i l’espai, entre d’altres.

Enguany les perspectives són d’allò més bones. S’ha treballat amb fins a una tona de xocolata i sembla que l’aixecament del confinament comarcal ha fet millorar encara més les previsions.

Jordi Ferrer, Ferrer Xocolata: El que hem anat veient són perspectives molt bones en quantitat. Com que l’han passat no es va poder fer amb normalitat, la gent enguany s’hi vol fer una mica més.

I sí, enguany, al costat, a Ferrer Xocolata, també hi ha la creació estrella. La tradicional mona de Ferrer que, aquest 2021, ens fa viatjar fins a l’espai exterior.

 

 

 

x