La Secció Dramàtica del Centre Catòlic presenta ‘Crist, el mite’

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic presenta “Crist, el mite”. Aquest es composa de 15 escenes representades per un audiovisual de 3 o 4 minuts, on en cadascuna d’aquestes escenes hi actuen actors acompanyats d’un diagrama estructural.

Ferran Vallespir, Secció Dramàtica del Centre Catòlic: “Estem fent la passió sobre uns textos de Monteis amb adaptació de Lluis Busquets on es representa la passió, mort i resurrecció de Jesús, i ho fem recitant les poesies de Monteis. Les obres poètiques s’acompanyen amb imatges i vídeos, complementant l’espectacle.

Aquesta obra literària recorda la passió de Jesús en format vers. On, a banda de les imatges i vídeos com a complements de la obra, també hi són presents la música, els diàlegs i la poesia bellament escandida. No obstant això, la crisi per la pandèmia ha complicat les tasques de preparació per part del grup.

Ferran Vallespir, Secció Dramàtica del Centre Catòlic: “En principi, a nivell del nostre treball d’assajos, ha estat més complicat ja que hem hagut de treballar amb mascaretes, respectant les distàncies de seguretat a l’hora de fer les trobades. Després, també a la hora de rebre públic, perquè hem de treballar amb la meitat de la platea disponible, però tenim totes les condicions higièniques, desinfecció de platea i ventilació. Per tant, el públic pot estar completament tranquil en venir a veure l’espectacle, gaudint d’un espectacle poètic i visual molt maco i amb totes les condicions sanitàries”.

L’obra de teatre es durà a terme el divendres dia 2 i dissabte dia 3 d’abril, a les sis de la tarda, i les entrades es poden obtenir a través de la pàgina web Olot Cultura.