La UE Olot tanca la primera fase de la lliga amb una derrota contra l’Espanyol B (2-1)

L’Espanyol B ha remuntat el duel ajornat al grup tercer de la segona divisió contra l’Olot. Els de Gabri s’havien avançat al minut 33, gràcies a Juan Delgado a passada de Jose Antonio Soler, després d’un primer quart d’hora de partit amb ocasions blanc i blaves. Just abans d’acabar la primera meitat, però, l’Espanyol B ha empatat el partit, en una jugada desafortunada pels olotins, després d’un gol en pròpia porteria d’Alan baró.

La segona part no ha començat bé pels olotins, l’Espanyol B ha sabut remuntar el partit i Becerra ha posat el dos a un al minut 56. Uns minuts més tard Gabri ha fet un triple canvi: Pol Prats, Álvaro Salinas i Roger Barnils, aquest últim tocat,han estat substituïts per Eloi amagat, Pedro del Campo i Joel Arumí. L’Olot no ha estat capaç d’empatar el partit i ha perdut una bona ocasió de retallar distàncies mirant la permanència. Albert Blázquez, afectat per COVID les darreres setmanes, finalment no ha jugat avui. Amb aquesta derrota la Unió esportiva Olot finalitza la primera fase de la lliga; ho fa amb 18 punts, cuers a la classificació, amb 4 victòries, 6 empats i 10 derrotes. Diumenge la Unió esportiva Olot iniciarà a casa la segona volta de la lliga davant l’Atzeneta.

 

Foto: UE Olot