Millores a la ruta de Les Tres Colades, que ja està rebent visitants aquests dies

El Temporal Glòria va malmetre alguns accessos que conformen la ruta de Les Tres Colades a Sant Joan les Fonts, i durant els mesos amb més restriccions l’Ajuntament ha aprofitat una subvenció de 32.000 euros per fer millores i per tenir aquest indret a punt per quan arribessin els visitants.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: Una mica el que hem estat treballant aquest temps és la posada a punt de la Ruta de Les tres Colades. A banda de la gent del poble que utilitza aquests itinerari,. Tots els visitants que vinguin podran utilitzar i fer la ruta sense entrebanc

Durant aquests de Setmana Santa, molts han estat els turistes que han passat per aquesta zona propera al Molí Fondo i el riu, per apreciar i gaudir d’aquest entorn natural.

Lucas, ve d’Argenotna: No havia vist mai aquesta zona i les cascades em semblen molt xules si el lloc m’agrada molt.

Àlex, ve de Vilanova i la Geltrú: Hem vingut 4 des de vacances, a nosaltres ens agrada molt la natura i aprofitant que és Setmana Santa hem vingut per aquí. A mi ‘ha sorprès molt veure la lava seca, la presa, les pedres, el riu… molt bonic tot.

Durant aquest cap de setmana s’espera que gent d’arreu de Catalunya s’apropi a aquesta zona volcànica de la comarca, aprofitant els quatre dies de festa per a molts.

Totes les millores a l’entorn de la Ruta de Les tres Colades estan acabades, excepte un passallís de la zona de la Sebastiana, a l’espera que arribi una nova ajuda i la ruta quedi arranjada del tot.

 

x