Uns 60 infants i joves participen al campus de Setmana Santa del Club Tennis Olot

La Setmana santa és també època de campus esportius. A la Garrotxa se n’organitzen un munt, com el del Club Tennis Olot. Durant els dies de festa infants i joves d’entre 3 i 16 anys han pogut gaudir de sessions de tennis enriquidores i a la vegada entretingudes, sempre perseguint dos objectius.

Arnau Fàbrega, responsable i coordinador campus Club Tennis Olot: “En total hi ha participat 63 esportistes, alguns tan petites com l’Ona, la Maria i l’Alèxia, que tenen només 4 anys i que s’estan iniciant a aquest esport. Tot així, tenen molt clar que és el que hi ha vingut a fer”.

Ona, Maria i Alèxia, participants campus Club Tennis Olot: “A banda del tennis, els participants també poden gaudir d’estones de pàdel i provar així altres disciplines, o estones de multijocs a les zona verda i altre parts de les instal·lacions. El campus ja de per si es realitza amb grups petits, però la pandèmia ha fet que fins i tot s’hagin hagut de reduir un pèl més”.

Arnau Fàbrega, responsable i coordinador campus Club Tennis Olot: “Els campus esportius són, doncs, una fantàstica manera d’aprofitar el temps els dies de festa, aprendre i per passar-s’ho bé.

x