La Unió Esportiva Olot comença la segona fase de la millor manera i supera l’Atzeneta (1-0)

Amb un públic entregadíssim a les graderies, l’Estadi Municipal s’ha vestit de gala per veure una Unió Esportiva Olot que ha superat l’Atzeneta per la mínima. Abans de començar el matx, s’ha guardat un minut de silenci amb motiu de la mort de la mare de dues jugadores del conjunt sènior femení.


El partit ha començat com sempre al camp olotí, amb molta possessió pels vermells però amb poca finalització. Juan Delgado ha tingut la primera al minut 5, però la seva rematada ha sortit desviada. L’Atzeneta ha fet mal a la contra, tot i que sempre s’ha trobat amb una defensa impecable i un Joel Arumí que avui era titular per primera vegada. Al final de la primera meitat, Eloi Amagat ha llançat a la perfecció una falta lateral perquè Alan Baró pogués avançar de cap els olotins. Un gol psicològic que ha marcat el matx.

A la represa, l’Olot ha patit una mica més i els valencians han apujat la intensitat. Salinas ha tingut la millor ocasió per als vermells al minut 67, quan s’ha trobat totalment sol davant d’Anacker, ha volgut driblar el porter visitant, però aquest li ha pispat la bola. Un públic nerviós animava de forma incansable els olotins, que no aconseguien sentenciar el partit en cap de les múltiples ocasions que han disposat al contraatac. L’Atzeneta ha posat la por al cos dels olotins quan al minut 86 Guille André ha rematat la pilota molt a prop del  pal dret de la porteria de Ballesté. Finalment, la Unió Esportiva Olot ha pogut començar amb bon peu i de la millor manera possible aquesta segona fase per evitar descendir dues categories. Ara bé, l’equip de Gabri buscarà continuar la bona dinàmica dissabte que ve davant el València Mestalla a domicili.

x