La 3a i 4a Catalana no s’aturen per Setmana Santa i l’EF Garrotxa continua en ratxa

Tot la festivitat de Setmana santa, el futbol territorial no es va aturar aquest cap de setmana i les lligues de Tercera i Quarta Catalana van continuar el seu transcurs.


A la Tercera Catalana l’Escola de Futbol Garrotxa continua líder a la lliga, després de superar el Vilablareix a domicili per 0 gols a 2 i sumant, de moment un tres de tres. Victòria, també del Sant Roc a casa, en el duel contra el Sant Privat, gràcies a un gol de Néstor Ortiz al minut 67 de partit. Qui també es va imposar va ser Les Preses en la visita a Les Planes, per un contundent 0 a 3.També va perdre el Santa Pau al camp de la Cellera per 1 gol a 3. Qui tampoc va poder sumar aquest cap de setmana va ser l’Hostoles, que tot i avançar-se al minut 15, va veure com a la segona meitat el Campdevànol capgirava el marcador amb dos gols.

A la Quarta Catalana victòries de les Preses B davant el Castellfollit i empat entre Montagut i Sant Pere Màrtir, i derrotes del Vall d’en Bas al camp del Cornellà del Terri i de La Canya a casa contra el Serinyà. Les Preses B, de moment, lidera la classificació de la lliga.

x