Les propostes locals, protagonistes de l’activitat cultural de Setmana Santa a Olot

La pandèmia actual ha permès sortir a l’escenari al grup musical El Pot Petit, on tant la música, interpretació, titelles i humor van poder ajuntar-se per donar un gran entreteniment a totes les famílies, en especial als més petits de casa.

Marcè Munné, integrant del grup El Pot Petit: “Estem molt contents d’ estar aquí. És una sort poder tornar a fer “bolos”, que no hagin tancat els teatres i poder seguir fent teatre. És d’agrair. Als seients hi ha molta distància entre famílies, entre bombolles. La gent que vingui el teatre dir-los que la cultura és segura, que poden venir amb tranquil·litat i gaudir de l’espectacle amb la mascareta posada i amb totes les normatives sanitàries que compleix el teatre. En definitiva és un lloc segur”.

L’espectacle El Pot Petit treballa perquè les seves creacions siguin motiu de retrobament familiar i una experiència única per als espectadors. La moral i l’ètica, la pau i la igualtat, són temes que s’exposen dins les obres del grup i, que, amb un to humorístic, es vol conscienciar i emocionar tant als pares i mares, com als més petits de casa. El Pot Petit ho ha pogut tornar a fer, però no ha estat fàcil.

Dani López, integrant del grup El Pot Petit: “Clar, ja en comencem a ser experts, doncs portem ja gairebé un any fent concerts amb tothom amb mascaretes, donant espectacle amb espectadors dins els seus vehicles personals. Hem fet de tot, i cada vegada hi estem més acostumats. Seguirem així fins que la pandèmia ens ho requereixi. Contents de poder treballar”.

Segons Mercè Munné, és molt beneficiós per a la ciutadania poder gaudir d’obres de teatre amb un enfocament infantil, i s’hauria de fomentar aquesta tipologia d’obres teatrals, doncs no s’acostumen a veure gaire sovint dins els teatres de Catalunya.