Olot Televisió estrena avui ‘Excel·lent’, una sèrie que posarà en valor els productes de proximitat de Catalunya

Conèixer els productes de proximitat, els seus productors i la sortida que tenen serveix per enfortir la vinculació amb el territori. Per tenir una visió àmplia de què ofereixen els productors de casa nostra, neix la sèrie ‘Excel·lent’, un espai presentat per Laura Frigola i on es posa en valor i promocionen els productes de proximitat de Catalunya.


Avui Excel·lent s’estrena a Olot Televisió, a les nou de la nit. En aquest primer episodi, podrem degustar un risotto de tòfona, una safata de formatges, una taula d’embotits… i tot, de primera qualitat, ja que la Laura Frigola visitarà una comarca ben propera que porta el segell implícit en cadascun dels seus productes de proximitat. Agricultors, ramaders i productors ens explicaran com ho fan perquè el de la plana de Vic i la comarca d’Osona siguin productes excel·lents.