Des d’avui, totes les persones que viuen a la comarca estan cridades a la participació a través del ‘Fem Garrotxa’

Bústies com aquestes es poden trobar a partir d’avui en tots els ajuntaments de la Garrotxa. Aquí s’hi pot respondre i dipositar l’enquesta de Fem Garrotxa, una petita part d’un gran repte participatiu per crear conjuntament el pla estratègic sobre el desenvolupament territorial de la comarca. En aquest procés que tot just acaba de començar, la confiança i la col·laboració entre l’administració, la ciutadania i el sector privat és bàsica.

A més de les enquestes, aquest dimarts comença la fase participativa oberta a tothom, amb diferents taules de debat, en format virtual. S’hi abordaran diferents temes organitzats en cinc esferes, les P dels Objectius de Desenvolupament Sostenible: planeta, persones, prosperitat, pau i partenariat. Aquest dimarts es parlarà de consum i producció responsable.

Les inscripcions a les diferents taules  de participació es poden fer al web garrotxaresilient.cat. D’aquest treball en sortiran les línies principals per redactar el pla estratègic que canviarà el model de governança de la Garrotxa, i integrarà la participació en la presa de decisions. El document s’haurà de validar a nivell tècnic, polític i ciutadà i se n’anirà fent un seguiment a través de l’Observatori de la Garrotxa.