Deu dies per votar en uns nous pressupostos participatius a Olot

11 de les 32 propostes que es van concretar després d’una sèrie de reunions són les que es portaran a votació en el procés participatiu que arrencarà aquest divendres 9 d’abril a les 8 del matí. Hi haurà temps per votar fins al dia 19 del mateix mes. Els projectes finalistes són els que veuen sobreimpressionats en pantalla.

Imma Muñoz, regidora de Participació Aj. Olot: Som conscients que potser hi ha gent que digitalment encara té dificultats i per això demanem als membres dels seu nucli familiar que els ajudin perquè tothom pugui accedir-hi. Estem buscant la màxima participació.


Aquest any són els veïns i les veïnes del sector nord d’Olot. Estem parlant del Morrot, Benavent, Sant Cristòfor- Mas Bernat, Hostal del Sol, Sant Francesc, Eixample Popular, Sant Ferriol, El Firal i Pla de Baix. Estan cridats a participar-hi un total de 8.280 persones de 5.500 domicilis. Podran votar les persones que tinguin 16 o més anys i empadronats a data de 31 de gener de 2021. Per votar, cal que entrar a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat o a participa.olot.cat