El Sismògraf més llarg s’estendrà per tota la comarca

L’arribada del mes d’abril a la Garrotxa té un significat especial: Sismògraf.

Aquest any, el festival serà el més llarg fins ara, i durarà quatre caps de setmana. A partir de demà, s’oferiran espectacles seguint totes les mesures sanitàries, i no només a la capital, sinó també a altres municipis garrotxins.

El Sismògraf obrirà el festival amb la projecció de Brots Transhumants, el documental audiovisual que relata la caminada artística de sis dies des de Queralt fins a Manresa del ballarí Magí Serra i el músic Arnau Obiols.

En un festival fortament connectat amb la natura, enguany s’hi podran trobar propostes com Ígnea dels canaris Colectivo Lamajara o dos espectacles de Humanhood connectats amb la lluna i que el Sismògraf ha programat tenint en compte el calendari lunar d’abril

Entre la programació, també destaquen propostes com Cinc maneres de matar el temps de Thomas Noone o Aloha from Hawaii, on Mar Gómez i Vero Cendoya arribaran en una limusina rosa i emularan el mític concert que Elvis Presley va fer l’any 1973 des de Honolulu.

I entre les propostes habituals del Sismògraf, es manté la celebració de l’Itinerari de dansa al Parc Nou amb espectacles de les artistes i companyies Led Silhouette, Lökke | Olatz de Andrés, Marcat Dance, Paula Quintas / Traspediante i Cia. Sebastián García Ferro.

Al web del Sismògraf es podrà trobar tots els vídeos de les companyies així com per obtenir les entrades, tant les gratuïtes com les de pagament.

x