Joel Arumí segueix seduint Gabri i ja sap el que és jugar com a titular amb la UE Olot

Joel Arumí, jugador UE Olot: Quan he vist que estava a l’11 estava molt content. M’han vingut nervis, però estava confiat que ho podia fer molt bé.

Aquesta és la reacció d’alegria que Joel Arumí va tenir al saber que s’estrenaria com a titular en el partit davant l’Atzeneta. Amb 20 anys, el jugador de  Sant Julià de Vilatorta ha sabut seduir Gabri, que des que va arribar va deixar mostres que quelcom li agradava d’ell, i és que Arumí porta jornades apareixent, en algun moment on altre en alguns partits, com mai ho havia fet fins al moment. Diumenge li va arribar el debut com a titular, i la cosa no li va anar gens malament.

Joel Arumí, jugador UE Olot: M’he sentit confiat, intentava jugar fa`cil, agafar confiança, i molt bé amb pilota i defensivament també m’he sentit molt bé amb l?Alan Baró, ens hem parlat molt en defensa i m’he sentit molt còmode.

Gabri García, entrenador UE Olot: Ha fet un partit brillant, els minuts que ha jugat. És un jugador jove amb projecció, que li hem de donar confiança, i avui ha demostrat que si li donem pot ser un gran jugador

Tot i jugar bé des de la banda, Arumí es va estrenar, també en defensa, però com a central. Li és igual on jugar, el cas és, que el míster li tingui confiança i que es doni continuïtat a aquest gran moment personal.

Gabri García, entrenador UE Olot: He treballat molt temps amb gent jove i crec que moltes vegades els entrenadors tenen por de confiar amb la gent jove, i no és el meu cas. Has de ser valent i veure que el jugador t’ho demostra en el dia a dia, i des que vaig arribar no vaig tenir cap dubte que tindria minuts,. Ara ha d’estar tranquil que això acaba de començar i entrenar cada dia i donar el màxim.

Després de pràcticament dos anys a la Unió Esportiva Olot, i d’alguna cessió pel mig, sembla que a Joel Arumí li ha arribat el moment, i no pensa desaprofitar-lo.

x