L’esforç i la progressió porten al sènior femení del CV Olot a gaudir de partits extra aquest curs

L’objectiu del sènior femení del Vòlei Olot a principis de temporada era situar-se al grup dels millors. La lluita per l’ascens a Primera Nacional, mateixa categoria on juga el sènior masculí del club, quedava com a somni, però la realitat ha estat que més que somni era una lluita real. Després d’una gran curs, dissabte tenien la possibilitat d’apropar-se una mica més a l’ascens, disputant la fase final. Es van imposar a casa 3 sets a 2 al Vikings Prat en el primer partit, però van caure l’endemà a la pista del Manresa per 3 parcials a 1. Amb un equip amb presència de jugadores cadet i amb la sensible baixa de Paula Busquets, el seu tècnic, Jorge Silva, valora més que positivament fins on ha estat capaç d’arribar el seu equip aquesta temporada.

Jorge Silva, entrenador sènior femení CV Olot: Un premi a tot el que hem fet durant aquest any. estic molt orgullós d’aquest grup. Hem tingut alts i baixos, però més alts que baixos. És una fase que no estem acostumats a jugar, però hem donat la cara i hem estat a l’altura.

A les jugadores del sènior femení ara els toca tornar-se a centrar en la fase regular, on de moment són setenes i encara no han sumat cap victòria. Per endavant els queda, encara cinc jornades, per continuar plasmant a la pista, el creixement que estan fent com a equip.

Jorge Silva, entrenador sènior femení CV Olot: Jo crec que l’actitud i el canvi de mentalitat, que ho estem intentant tots, el club , cos tècnic, jugadores. El canvi està venint per aquí.

Aquest cap de setmana descansen. La següent setmana els tocarà visitar el Blume.