Avui s’estrena la sisena temporada de ‘Paisatges Encreuats’

‘Paisatges Encreuats’ enceta la seva sisena temporada. Dirigit i presentat pel periodista Albert Brosa, cada programa és un viatge a través de cada unitat del paisatge, els 134 que té Catalunya, a partir de l’estudi que n’ha fet l’Observatori del Paisatge de Catalunya. En aquesta sisena temporada s’emetran 13 capítols on coneixerem la natura de cada indret, l’agricultura, les infraestructures, els recursos naturals, la producció de proximitat, la història i la cultura.


Aquesta temporada el programa arrencarà a la Plana de l’Alt Camp i acabarà al Delta de l’Ebre, passant per llocs com el Baix Gaià, el Baix Camp, la Conca de Poblet, el Montsant, la Plana d’Urgell, Port del Comte, Cubeta de Mora o les Garrigues Altes.

El programa és una producció d’Olot Televisió i compta amb el suport de l’Observatori del Paisatge de Catalunya i de la Xarxa de Televisions Locals. De fet, prop d’una trentena de televisions d’arreu del territori emetran el programa.