L’afició als camps de futbol de 3a i 4a Catalana: “Poder tornar venir a veure aquests partits és glòria”

Des de fa unes setmanes, el futbol territorial o amateur ha pogut tornar a la competició i aquest fet evidentment ha suposat un alleujament per tota aquella gent que li agrada anar a veure aquests partits i animar el seu equip. Aquest era l’aspecte dilluns del Camp de Futbol Municipal de Sant Roc.

Èric Latorre: Contents que es pugui fer el que a molts els hi agrada, però sempre seguint els protocols i el que marquin.

David Reig: El cap de setmana per no estar avorrit, veure jugar aquesta partits: és glòria. Tornar a veure el Sant Roc, és glòria.

Laia Amores: Està tornar sortir, el fet que sigui a l’aire lliure, també ens anima més a fer coses.

La Tercera Catalana també va ser present dilluns a Sant Feliu de Pallerols. L’estadi de futbol es va omplir de públic que no es va voler perdre l’enfrontament entre la UE Hostoles – UE Campdevànol.

Laura Hernández: Sembla que mica en mica tornem a la realitat i és divertit poder tornar a recordar el que fèiem abans de la pandèmia.

 Joan Pujolràs: Ho trobava a faltar jo que no hi hagués futbol.

A més, el club va poder tornar a reobrir el servei de bar. Una autèntica necessitat, ja que suposa la principal font d’ingressos del club en aquests temps.

Joel Martín, president UE Hostoles: Ara mateix és l’única font d’ingressos que tenim. Al principi no teníem opció d’obrir-lo, per això ens mig oposàvem a jugar, tampoc fèiem pagar quota als socis, els espónsors amb aquesta situació tampoc ens podien pagar… Sense ingressos, si no podíem arrancar el bar era, no per tancar el club, però clar, era l’únic ingrés que teníem.

 Francesc Caballero, tresorer CF Sant Roc: Per nosaltres suposa un benefici i una gran ajuda pel club, perquè clar, es treuen uns diners que ajuden a que el club es mantingui millor.

Un alleujament per a la gent que li encanta el futbol territorial i el viu més que mai.