Nou reconeixement internacional per a Alzamora Group per a la seva solució Eco-Basket

Més de 276 inscripcions de 22 països diferents, dividits en 26 categories van participar als World Food Innovation Awards, que van reconèixer a la marca garrotxina pel seu producte  Eco-Basket, la solució reciclable i totalment biodegradable que substitueix els envasos de plàstic convencionals per a raïms.

Carles Cargol, director d’I + D d’Alzamora Group: És un clar exemple de com substituir els plàstics d’un sol ús per un material fàcilment biodegradable com el cartró, mantenint una perfecta comoditat, ergonomia i bona experiència de compra del producte.

Segons el jurat dels WFIA, van destacar Eco-Basket per “l’enfocament en eliminar els plàstics en una indústria que depèn en excés d’ells. Aquesta solució és funcional i estèticament agradable, i per això ha de ser una combinació guanyadora.”

Carles Cargol, director d’I + D d’Alzamora Group: És un reconeixement a nivell mundial i estem molt satisfets de la feina i molt agraits també al client.

Els World Food Innovation Awards són un dels concursos més importants en la indústria alimentària mundial i van celebrar la seva 7a edició el passat 23 de març en una cerimònia virtual.

Alzamora Group ha aconseguit importants reconeixements en el sector de la indústria alimentària mundial.