Aleix Domènech inicia aquest cap de setmana la temporada d’estiu amb un intent de rècord al Coll de Pal

Aleix Domènech deixa enrere la neu i l’esquí de muntanya i inicia aquest cap de setmana les competicions atlètiques. Ho farà disputant un compromís amb la seva marca patrocinadora, Salomon. Un seguit de corredors es proposen rebaixar el rècord d’ascensió al Coll de Pal, que data de 1988 amb 1h i 24 minuts. Un repte molt dur i difícil d’assolir.

Aleix Domènech, corredor Salamon: La veritat és que es va córrer molt ràpid, però crec que s’ha d’anar a una mitja de 3’19” al quilòmetre, tenint en compte que és pujada al 7% de desnivell. És molt ràpid. Ho veig possible però crec que per fer un rècord així ho has de preparar durant un temps i a consciència.

El repte es succeeix sobre l’asfalt del coll, amb inici al municipi de Bagà i 20 quilòmetres fins a fer el cim, molt a prop de La Molina.

Tot i no tenir la millor temporada d’hivern, en la qual no va poder descansar prou, encara aquests propers mesos millor i amb moltes ganes.

Aleix Domènech, corredor Salamon: Em sento bé, vaig fer un petit descans per separa la temporada d’hivern i la d’estiu. Els enfrenaments estan sortint, em torno a trobar bé i amb moltes ganes de fer un gran estiu.

Un cop haver provat aquest intent de rècord, Aleix Domènech ja es centrarà amb el Campionat d’Espanya de Trail d’aquí a tres setmanes, que li pot donar el bitllet per a disputar l’europeu i el mundial de la categoria.