Allau de cancel·lacions i anul·lacions al sector turístic i la restauració de la Garrotxa a causa del nou tancament comarcal

Dies complicats als telèfons del sector turístic i la restauració garrotxins. Altre cop toca fer tràmits incòmodes per tothom, com donar opció a la gent de traslladar l’estada a un altre cap de setmana, tornar els diners i, fins i tot, en ocasions, exercir de psicòlegs.


Gerard Xifra, vicepresident de Turisme Garrotxa: La gent està molt emprenyada. Al final els hem hagut fins i tot de calmar en certes ocasions. No es pot anar amb aquesta presa de decisions de solta i volta. Reclamem una previsió.

Aquest és precisament el principal maldecap de la petita i mitjana empresa. No saber què passarà demà i no poder tenir un pla de treball.

Ivan Masoliver, gerent Càmping Lava: Ha costat molt trobar gent per treballar. Aquesta aturada ens anirà molt malament. Per al dia a dia d’una empresa, aquesta inseguretat és inviable. No es pot fer una previsió i així no es pot treballar.

Tocarà remar altre cop a contracorrent, doncs, esperant que la vacunació acceleri, les UCIS des buidin i les fronteres entre comarques, quan la situació millori, es tornin a obrir.