Ja es pot votar entre 11 projectes diferents en els pressupostos participatius dels barris del nord d’Olot

Imma Muñoz, regidora de Participació de l’Ajuntament d’Olot: S’han fet reunions sempre amb tres temes que les han centrat. Territori sostenible, economia circular i diàleg intercultural. Finalment arribem a la fase de votació. animem a tothom que voti.


Aquest any és el torn dels veïns i les veïnes del Morrot, Benavent, Sant Cristòfor- Mas Bernat, Hostal del Sol, Sant Francesc, Eixample Popular, Sant Ferriol, El Firal i Pla de Baix.

Estan cridats a participar-hi un total de 8.280 persones de 5.500 domicilis. Podran votar les persones que tinguin 16 o més anys i empadronats a data de 31 de gener de 2021.

Per votar, cal que entrar a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat o a participa.olot.cat. El consistori és conscient de les dificultats per votar electrònicament en una determinada franja d’edat o fins i tot col·lectius concrets que no tinguin accés a internet o no el sàpiguen fer servir, és per això que s’ofereixen a donar-los un cop de mà perquè tothom tingui les mateixes facilitats per votar.

Imma Muñoz, regidora de Participació Aj. Olot: Som conscients que potser hi ha gent que digitalment encara té dificultats i per això demanem als membres dels seu nucli familiar que els ajudin perquè tothom pugui accedir-hi. Estem buscant la màxima participació.