La UE Olot vol encadenar dues victòries consecutives davant un València B en hores baixes

La Unió Esportiva Olot vol seguir amb la bona dinàmica que iniciat la fase de permanència de la lliga davant el València Mestalla. Després de vèncer l’Atzeneta, l’equip busca guanyar per primer cop aquesta temporada dos partits seguits.

Gabri García, entrenador UE Olot: No ho hem fet durant tot l’any i crec que és el moment que ho necessitem.

L’equip, però, no porta un bon any com a visitant. Pràcticament sense sumar punts durant tota la primera fase. Uns números més que dolents, donat que regint-nos amb els números de l’equip a casa, molt probablement, l’Olot no estaria disputant aquest grup de permanència.

Gabri García, entrenador UE Olot: El Prat mateix ha fet 10 punts fora de casa, nosaltres n’hem fet 2 de 30, i analitzant ara una mica la primera fase, el gran problema de la primera fase ha estat aquest.

Aquesta dissabte, a partir de les sis de la tarda, visiten el valència Mestalla, instal·lats en una mala ratxa: només han guanyat 1 dels darrers 12 partits. Gabri espera un partit físic, davant jugadors joves i molt ràpids. La clau, segons ells, no desgastar-se físicament com ho van fer davant l’Espanyol B.

Gabri García, entrenador UE Olot: Intentar no desgastar-nos tant a nivell físic, i llavors quan teníem la pilota, am tant de desgastats, no teníem possibilitats de fer mal.

Una altra clau, serà saber llegir el partit, i ser capaç de canviar el seu estil si per endur-se el partit ho requereix. Quelcom que Gabri està intent corregir, també.

Gabri García, entrenador UE Olot: Crec que nosaltres som molt fidels a la ostra idea de joc i ens costa canviar-la i això fora de casa, en molts moments, no ens ha sumat.

La Unió esportiva Olot afronta el matx amb les baixes de Kilian i Roger Barnils, amb molèsties musculars, però Gabri espera que Jordi Xumetra pugui entrar en la convocatòria, donat que ha finalitzat la seva baixa durant setmanes per culpa del Coronavirus.