Salut farà un nou cribratge massiu a Olot per a ciutadans no vacunats d’entre 16 i 70 anys

Segon cribratge massiu a Olot des que va començar la pandèmia. El Departament de Salut ha anunciat que la setmana que ve, els dies 12, 13 i 17 d’abril, activarà un dispositiu per fer testos PCR a la població de la capital garrotxina. Hi podran participar totes les persones d’entre 16 i 70 anys que no tinguin símptomes compatibles amb la COVID i no hagin rebut la vacuna. S’han previst diferents espais i horaris per facilitar l’accés de la població a les proves: Dilluns, de 9h del matí a les 15h de la tarda a la sala El Torín, dimarts de 14h a 20h del vespre al pavelló Firal, i dissabte, en el torn de matí, al Casal Social de Sant Miquel.


L’objectiu d’aquest nou cribratge que ha anunciat Salut és tallar les cadenes de transmissió comunitària de la COVID-19, davant l’alta incidència que hi ha actualment a la capital garrotxina. En els darrers set dies s’han confirmat un centenar de casos i prop d’un 15% de les proves diagnòstiques realitzades han donat positiu.

2015 persones van passar al novembre pel cribratge massiu que Salut va organitzar a Olot, de les quals 8 van resultar ser positius assimptomàtics.

x