La UE Olot suma dues victòries consecutives en derrotar el València Mestalla (0-1) i posa setge a la zona de permanència

L’Antonio Puchades de Paterna va camí de convertir-se en un autèntic talismà per a la Unió Esportiva Olot. Allà, amb diferents entrenadors, s’hi han conquerit victòries que han canviat dinàmiques de l’equip en diferents temporades a la divisió de bronze. I ahir, les terres valencianes van tornar a esdevenir terra promesa per als de Gabri.


Dissabte a la tarda, l’equip no només va controlar la possessió del joc i va neutralitzar el València Mestalla, sinó que va aconseguir la segona victòria consecutiva i va estrenar-se a domicili aquesta temporada. Els vermells no havien guanyat encara lluny de la capital de la Garrotxa.

Aquest gol de cap d’Eloi Amagat, que apareixia dins l’àrea per rematar una pilota picada d’Albert Blázquez després d’una llarga jugada dels olotins, va entregar tres punts d’or als homes de Gabri, que enfonsen els valencians a la taula i posen setge a la zona de permanència on, en principi, hi serien l’Espanyol B, la Penya Deportiva i l’Hospi. Els olotins estan vius i esperen que, després d’aquesta victòria davant del Mestalla, en vinguin moltes més lluny de casa. A la fase de permanència, doncs, 6 de 6.