Can Trona acull el fòrum “Eix Vic-Olot: Variants o autovia?”

Dissabte es va dur a  terme a Can Trona, a la Vall d’en Bas, el fòrum “Eix Vic – Olot: Variants o Autovia?”.


L’acte va ser moderat per Max Oliveras, olotí del jovent del partit Esquerra Verda. Es va comptar amb intervencions en format de ponència de Raül Valls i Carla Güell, de l’Associació Salvem les Valls, i de Llorenç Planagumà, del Centre per la Sostenibilitat Territorial. L’acte formava part dels Fòrums per la Justícia Climàtica, un projecte de cooperació amb la Federació de Joves Verds Europeus, dins d’un projecte general que anima als joves a debatre sobre la transició energètica i el model de mobilitat arreu d’Europa. L’espai va esdevenir una bona plataforma on es van poder escoltar joves debatent sobre ecologia, infraestructures i sostenibilitat del territori.

x