El grup júnior del CPA Olot revalida el títol de campiones de Catalunya a Riudoms

L’equip de xous júnior del Club patinatge Artístic Olot va seguir els passos de l’equip sènior, al proclamar-se campió de Catalunya aquest cap de setmana a Riudoms. Les olotines es van mostrar superiors a totes les rivals amb el seu ‘Arrenca’m’, que van interpretar de manera brillant, amb notes de 7.4, 7.8, 7.5, 7.3, 7.9; 7.7, 8.2, 7.9, 7.6 i 8.2, sumant un total de 77 punts i mig.


La plata se la va endur l’Aldea amb 75 punts amb 90 i bronze pel CPA Girona amb 74 punts i mig. D’aquesta manera l’equip júnior del CPA Olot revalida el títol aconseguit la temporada passada. La pròxima cita am els grups de xou serà el Campionat d’Espanya aquest cap de setmana no, el següent.

En rugby, segona victòria de la temporada pel Banyoles garrotxa, que es va imposar aquest dissabte al Poblenou B per 31 a 15. Victòria també del primer equip de waterpolo del Club natació Olot, que va superar 15 a 11 l’Hospitalet B i segueix a la part alta de la Segona Catalana, en la seva lluita per pujar de categoria.

I al futbol territorial, empat entre el Sant Privat i el Campdevànol a la Tercera Catalana. També a Tercera destaquen les victòries del club Futbol Les Preses 0 a 2 al camp del Sant Gregori i la del santa Pau 2 a 3 al camp del Gironès Sàbat. A La Quarta Catalana, el Castellfollit davant el Maià i Les Preses b davant el Palamós B, van aconseguir les dues úniques victòries garrotxines.