Bona rebuda i bon nivell a la 1a sortida de la secció de muntanya jove del Centre Excursionista Olot

La secció de muntanya jove del Centre Excursionista Olot va néixer oficialment aquest cap de setmana amb la realització de la primera sortida com a tal. Una trentena de caminaires es van animar a participar de la proposta de sis joves de l’entitat olotina i diumenge al matí es van reunir a Les Tries per iniciar la primera excursió, camí de Sant Julià del Mont, Batet de la Serra i tornada a Olot.

Biel Mossoll, impulsor secció muntanya jove Centre Excursionista Olot: La secció neix que som una colla de joves que vam veure que més enllà del monitoratge a la secció de mainada del club, un cop acabes, alguns joves volien continuar anant a la muntanya de manera semi organitzada, i vam pensar amb això, i que pogués venir gent externa del grup.

Tinguessin experiència o no, o fossin del centre o no, tots els participants van dur a terme la ruta conjuntament tot seguint les mesures COVID i sota el paraigües de la federació, que els permet realitzar sortides d’aquest tipus. Tot i que el temps no pintava gaire bé, la pluja els va respectar prou i només van haver d’escurçar un tros de recorregut per precaució. Els organitzadors es van mostrar satisfets de la rebuda i fins i tot del nivell dels participants.

Carla Masó, impulsora secció muntanya jove Centre Excursionista Olot: La veritat és que estem molt contents de l’acollia que ha tingut la iniciativa. No es esperàvem que tingués tant d’èxit. La ruta tothom ha seguit molt bé, millor del que ens pensàvem , i esprem que això continuï.

Els mateixos participants van valorar més que positivament aquesta nova experiència i prou animats per a futures caminades.

Anna Nadal i David Sánchez, participants:Molt bé. I a més ens ha fet força bo fins ara. Hi ha hagut aturades per la gent que es quedava enrere.  Amés a més ens anaven explicant en tot moment… I està tot súper controlat.

A partir d’ara s’aniran fent rutes de menys nivell tècnic a més, progressivament, per tal que els nous participants es vagin adaptant. Les properes que estan previstes són l’Embardissada del 25 d’abril, una pujada al Puigsacalm el 9 de maig i una altra a Santa Magdalena de Cambrils el 13 de juny. Per a tots aquells que es vulguin animar només s’han d’endinsar-se al web del Centre Excursionista Olot, on trobaran tota l’ informació per omplir la inscripció, i estar atents a fer-ho abans que es tanquin inscripcions. Aquesta és una activitat duta a terme des del voluntariat, a l’estima cap a la natura i l’excursionisme i amb les ganes de conèixer gent nova i fer noves amistats.