Dues agressions a Olot en poques hores, amb un ferit greu i un detingut

Els Mossos d’Esquadra han obert dues investigacions per aclarir les circumstàncies de dues agressions que s’han produït aquest dilluns al vespre a Olot. 


Un dels incidents ha deixat en estat greu una persona, que ha patit un apunyalament a l’abdomen i està ingressada a l’Hospital Trueta de Girona. En relació a aquests fets, s’ha detingut un home de 54 anys, que passarà aquest dijous a disposició judicial. El mateix dilluns, una altra persona va rebre un tall a la mà a la capital garrotxina, pressumptament a causa d’una baralla. La policia catalana investiga si els dos incidents tenen relació entre ells, ja que van tenir lloc amb poques hores de diferència. El primer avís es va produir a 2/4 de 7 de la tarda i l’altre passades les 9 del vespre.