Les votacions dels Pressupostos Participatius al sector nord d’Olot, obertes fins el 19 d’abril

La pacificació del trànsit de la carretera de la Canya a l’entorn de l’institut escola Greda, la dinamització de la plaça de Sant Francesc, una fira de l’economia circular, un butlletí de barris eco-feliços i la millora de l’accessibilitat són alguns dels projectes que s’estan sotmetent a votació popular en aquests moments. I és que divendres, es va donar tret de sortida al procés de votació de la 3a edició dels Pressupostos Participatius d’Olot. Els veïns i veïnes del sector nord d’Olot podran escollir fins al dilluns 19 d’abril a les 20h, les propostes a què volen que es destinin els Pressupostos.  Aquest any són les persones que viuen al Morrot, Benavent, Sant Cristòfor – Mas Bernat, Hostal del Sol, Sant Francesc, Eixample Popular, Sant Ferriol, el Firal i Pla de Baix els qui hi estan cridats a participar-hi.

Enguany, a causa de la COVID-19, el procediment de votació serà 100% per internet.

Imma Muñoz, regidora participació Aj. Olot: Som conscients que tenim una bretxa, pot haver algun col·lectiu que se senti una mica afectat. Però per això fem una crida, primer de tot per animar a tothom a votar les propostes i demanar a les famílies, el col·lectiu de la gent gran és el que ens fa patir.

Per poder votar, només cal accedir al web pressupostosparticipatius.olot.cat, identificar-se amb el DNI o NIE i introduir la data de naixement. A partir d’aquí, ja es podrà escollir les propostes mitjançant l’anomenat sistema “cistell”. És a dir, es poden triar tants projectes com es vulguin fins a esgotar els 100.000 € destinats als Pressupostos Participatius. Per qualsevol dubte o ajuda, poden trucar al telèfon de l’Ajuntament d’Olot.

 

x