La plaça de Les Fonts de Sant Joan es transformarà en un espai de jocs infantils

Aquesta imatge recrea com serà, molt aviat, la plaça de les fonts de Sant Joan les Fonts. El canvi, que tindrà un cost de 26.000 euros, respon a les peticions que van fer els veïns a les trobades participatives de ‘Quedem a la plaça’. Van demanar que es pogués repensar aquest espai públic i donar-li més ús.

Anna Serra, regidora Aj. Sant Joan les Fonts:  Vam donar la possibilitat que els veïns ens enviessin les seves  propostes i estem molt contents del resultat i la participació. Un cop els serveis tècnics han treballat amb els diferents propostes, ja tenim una idea de com serà i la podrem gaudir ja a finals de primavera.

L’ajuntament de Sant Joan les Fonts també ha posat en marxa una pluja d’idees per millorar la plaça 1 d’octubre de La Canya, però aquesta vegada en format telemàtic. Tots els veïns que vulguin aportar propostes poden fer-ho al correu quedemalaplaça@santjoanlesfonts.cat