Obert el període de sol·licitud de suvencions per a entitats d’Olot afectades per la Covid-19

L’Ajuntament d’Olot obre el període de presentació de sol·licituds d’ajuts a entitats que promoguin la inclusió i cohesió socials, les que fomentin la cooperació i educació pel desenvolupament, entitats veïnals, culturals, de l’educació en el lleure i d’esports, al mateix temps que per esportistes amateurs d’esports individuals que competeixin a nivell nacional i supranacional. I també les que treballin i organitzin activitats de promoció econòmica dins la ciutat.

Pep Berga, Alcalde d’Olot: “Amb aquesta publicació s’inicia el període per poder presentar aquestes sol·licituds. Començarà el dilluns 12 d’abril i es podran demanar fins el dia 7 de maig. La forma de fer-ho serà telemàtica a través de la pàgina web de l’Ajuntament, buscant a l’apartat tràmits, dins subvencions, doncs tothom que tingui interès en presentar la sol·licitud podrà fer-ho dins aquest termini”.

El consistori ha previst una partida de 448.000 euros per cobrir totes aquestes ajudes a entitats de la ciutat. A banda d’aquestes ajudes també s’hi suma una altra partida de subvencions, fixades en 61.000 euros, que aniran destinades al sector turístic, marxants de productes tèxtils del mercat setmanal dels dilluns i, finalment, els taxistes. Quant al sector turístic, aquest serà ajudat amb un pressupost total de 42.000 euros, els marxants amb 7.000 euros i, en el cas dels taxistes, una partida de 12.000 euros. Aquests nous ajuts són compatibles amb qualsevol altra convocatòria i es podran sol·licitar al mateix apartat que les subvencions per a les entitats, dins l’apartat “subvencions”.