Els treballadors dels pavellons d’Olot: “Va ser molt dur veure els pavellons buits. Estem contents que s’hagin tronar a omplir de joves, d’esport i de vida”

Moltes han estat les vegades que hem parlat dels pavellons durant la pandèmia; dels equips, dels esportistes, però poques vegades hem parlat dels treballadors, que fan possible que tot estigui a punt i en ordre per entrenar i competir. Gent de manteniment i conserges també han patit els efectes de la pandèmia. D’un dia per l’altre van passar a veure desenes i desenes de persones a quedar-se completament sols en un espai prou gran.

Albert Girona, treballador pavelló municipal d’esport d’Olot: Tristesa generava veure això buit. Veure aquest espai de vida, de gent jove, d’esport… la veritat que va ser dur.

Tots ells van haver d’adpatar-se als diversos tancaments d’instal·lacions, reorganitzar la seva feina i a alguns a canviar-se els horaris.

Albert Girona, treballador pavelló municipal d’esport d’Olot: Ens vam posar a fer feines que no fèiem habitualment. Pintar vestidors, façanes, pistes, línies. Coses que normalment no tens temps, amb els entrenaments i tot. I la gent del matí ens van venir a ajudar i vam poder fer aquestes feines profundes.

Fins i tot la seva feina ha canviat en certa manera.

Albert Girona, treballador pavelló municipal d’esport d’Olot: Ha canviat molt. Vestidors tancats… Hem de tenir en compte protocols COVID, marcar grades, marcar seient i sempre tenitr-ho tot a punt per quan ens deixessin obrir i tornar més a la normalitat.

Mica en mica, però, van veient la llum al final del túnel. Ho diuen amb la boca petita encara, però almenys es mostren contents de tornar a veure activitat i gent al pavelló. Un espai ple de vida que durant uns mesos va ser un autèntic desert.

Albert Girona, treballador pavelló municipal d’esport d’Olot: Estem contents de tornar  a veure moviment i vida al pavelló, gent entrenant. Per que`al final del que tracta és que hi hagi vida i esport.