En llibertat els tres acusats d’una onada de robatoris a la Garrotxa, Osona i la Selva

L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dimarts tres acusats d’integrar una banda que, entre el gener i el març del 2019, va provocar una onada de robatoris a les comarques de la Selva, la Garrotxa i Osona. La fiscalia demanava inicialment 6 anys de presó per a cadascun.

Com que han reconegut els fets i han consignat els més de 5.521,42 euros d’indemnització, la fiscal i les defenses han arribat a un acord per aplicar-li les atenuants de confessió i reparació del dany. El tribunal condemnarà un dels processats a 2 anys de presó i imposarà la pena de 2 anys i 3 dies als altres dos, que estaven en presó preventiva. Al llarg del dia sortiran en llibertat perquè ja han complert la pena. Entre el 31 de gener i el 23 de març del 2019, van arribar a cometre set robatoris.