Gairebé 800 persones han participat a les enquestes de l’Olot Pedala

L’enquesta duta a terme per Olot Pedala ha set del tot satisfactòria. Prop de 800 persones, concretament 792, hi han participat.

Agustí Arbós, regidor de mobilitat de l’Aj. Olot: Estem en participació en aquest tipus d’enquestes per sobre de la mitja que esperàvem i, per tant, per sobre de la mitja que es sol tenir. Posar en valor aquest resultats i recordar que ens és una eina fonamental. És una eina que ens ajuda a teixir l’Olot del futur.

Aquestes enquestes han permès identificar les mancances i les necessitats en matèria de mobilitat, al mateix temps que les oportunitats de millora. De les 792 persones, un 42% asseguren que es desplacen fins l’escola amb cotxe, el 40% diuen que es desplacen a peu i, finalment, el 5% dels enquestats utilitzen la bicicleta i el 3,4% el patinet. El Pla vol incrementar la seguretat en els trajectes, incorporant nous carrils bici i permetre contribuir a incrementar els vehicles de mobilitat personal a la ciutat.