La reforma de la plaça de Sant Francesc, una de les 11 propostes dels pressupostos participatius d’Olot

La renovació i millora de la plaça de Sant Francesc, una plaça fronterera entre el volcà Montsacopa i el centre de la ciutat olotina, és un dels objectius de l’Associació de veïns del barri de Sant Francesc. La Mercè Traveria, membre de l’associació, explica per què seria beneficiós aquest canvi dins la plaça i com li agradaria que fos definitivament.

Mercè Traveria, membre de l’Associació de veïns: “Dignes, netes i amb un bon enjerdinament, i que, a més a més, hi hagi una conservació d’aquest enjardinament. En cas d’haver-hi una font, que es pugui conservar al pas del temps. En cas de baranes de fusta, que hi hagi també el respectiu manteniment. Que siguin netes, agradables i amables, doncs necessitem que la gent torni a fer vida social i que les places siguin pels veïns i veïnes, i també per la gent de fora”.

La plaça de Sant Francesc és un punt de la ciutat molt visitat a causa de ser un dels camins connectors amb la capella de Sant Francesc i el centre de la ciutat. La proposta vol tornar a donar vida a aquest punt connector de la ciutat. Per poder participar en la votació és fàcil. Entrar a web de participa.olot.cat, identificar-se i, dins la pàgina, escollir la proposta. Es pot escollir tants projectes com es vulgui fins a esgotar els cent mil euros destinats als pressupostos participatius.

 

x