Olot acull diumenge el Campionat de Catalunya de relleus d’orientació, amb 200 participants

Gastant Keks ja ho té tot a punt per aquest cap de setmana rebre els més de dos centenars i mig d’esportistes, que competiran al Campionat de Catalunya de relleus d’orientació que es durà a terme a Olot. Un centenar d’equips de 2 i 3 participants s’aplegaran al centre de competició habilitat al camp de futbol de Les Tries, a la zona sud del Fluvià. La dificultats ocasionades pel COVID no han permès realitzar la prova de manera popular, de manera que la competició estarà reservada per aquells qui estiguin federats. A tots ells els espera un recorregut exigent i amb sorpreses per aquesta zona boscosa de Les Tries.

Xeku Vila, Gastant Keks: Es trobaran amb diferent tipus de bosc, alguns densos, que costarà avançar, amb arbres caiguts i d0’alttres boscos més ràpids, molt net, poc propi d’aquí. També roques, corriols i que sàpiguen que les distàncies són me so menys uns 3 quilòmetres més curts, i 4 els sènior i un bo desnivell.

La prova en tot moment seguirà les mesures sanitàries. Per exemple, les primeres fites estaran doblades, per tal que els equips es trobin menys. Pel que fa la resta, tot són paràmetres que els van a favor, donat que la prova convida a la dispersió i l’entorn és gran i a l’aire lliure. Gastant Keks aplegarà tots els esforços en la organització de la prova. No competiran per tal de garantir que tot surti bé i ajudar als participants.

Xeku Vila, Gastant Keks: Aquest cop només organitzarem, perquè som un club petit i necessitem totes els mans per tenir-ho tot a punt. I per no fer diferències tots estarem a l’organització excepte quatre components del Mini-keks, que participaran en una

La prova tindrà lloc el diumenge a partir de les 10 del matí.

x