Gerard Xifra: “Som com un indicador de les dades de la pandèmia, ens sentim l’ase dels cops”

Gerard Xifra, president Associació d’Hostalatge de la Garrotxa: Ens sentim l’ase dels cops i una mena d’indicador de com està la pandèmia. Som conscients de la situació sanitària però necessitem, com qualsevol empresa, una planificació.


L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa s’ha afegit, com a membre de la Federació gironina, al comunicat que han emès conjuntament totes les federacions catalanes del sector de la restauració. Se senten castigats per la situació i reclamen la fi de l’improvització i un pla de desescalada de cara, sobretot, a l’estiu.

Gerard Xifra, president Associació d’Hostalatge de la Garrotxa: Volem parlar amb sanitat, volem parlar amb l’administració i volem parlar amb els ens municipals pel tema dels impostos. Reclamem diàleg i que se’ns escolti.

I és que creuen que fins ara, no se’ls ha escoltat, i s’han pres mesures pròpies d’altres països amb més recursos sense tenir en compte la greu situació econòmica que això comportaria. Ara, esperen que els rebin des de l’administració perquè, de manera oficial, escoltin les seves peticions per no haver d’enfrontar-se a un tancament massiu de les empreses, que estan ja en una situació límit.

x