La Fundació Albert Bosch participa en un projecte per transformar l’espai oncològic de pediatria de l’hospital Vall d’Hebrón

La Fundació Albert Bosch, de Noel Alimentària, col·laborarà amb dues fundacions més per tal de recaptar una mica més de 6 milions d’euros per transformar l’espai d’oncologia i hematologia pediàtrica de l’hospital Vall d’Hebrón de Barcelona.


Són la Fundació Samll, que treballa en la cerca de finançament per projectes oncològics i la Fundació Aladina, especialitzada en càncer infantil i juvenil. L’objectiu és renovar les instal·lacions per poder donar un millor servei i tractament als pacients, tot remodelant diverses zones, com les habitacions, el gimnàs i les aules, però també dotar-lo de més llum natural i aplicar tota mena d’innovació per convertir-lo en un espai més confortable. Els impulsors d’aquest projecte tenen en ment iniciar les obres al maig de 2021 i es preveu que finalitzin a principis del 2024. Per ara, tothom qui ho vulgui, pot fer les seves aportacions a través de realidadmejorada.org Recordem que la Fundació Albert Bosch participa habitualment en projectes que relacionats amb malalties infantils, especialment, contra el càncer.

 

Foto: Fundació Albert Bosch

x