Les baixes i la falta d’entrenaments per culpa del COVID impedeixen a l’Hoquei Olot superar el Congrés (4-7)

L’Hoquei Olot va notar aquest dimecres en el partit davant el congrés la falta d’entrenaments i físic després d’haver estat 10 dies confinats per coronavirus. Tot i que els locals es van avançar ben aviat, l’hoquei Olot es va topar amb un Marc Aubets més que encertat en les accions a pilota aturada. El Congrés es va posar per davant en el marcador, però lluc Jiménez, novament, va empatar el partit. Durant la primera part es va córrer i molt, un joc molt intens que per moments semblava beneficiar-li als olotins, que es van tornar avançar, 3 a 2. El Congrés, però, va tornar a empatar el matx en aquesta acció afortunada. I el seu capità en va tornar a fer de les seves. A pilota aturada, però també de jugada. Poc abans d’arribar al descans, lHoquei Olot va escurçar distàncies amb aquesta diana. Però aquest gol a falta de pocs segons d’encaminar vestidors va fer molt mal als de Miki Ràfols.


A la segona part el partit va canviar per complet. El Congrés va jugar possessions llargues i a l’hoquei Olot pràcticament no li quedava gasolina. Ferran Sacrest hauria pogut donar vida als locals amb aquest tir, per`la bola no va entrar. Ja al tram final els barcelonins van sentenciar el partit amb el setè gol.

Miki Ràfols, entrenador CH Olot: Aquí a casa ens falta un punt de calma. Crec que ens precipitem més que quan juguem a casa. Sobretot la falta a la frontal a 25 segons d’acabar la primera meitat ens fa molt mal, i és u error que els mateixos jugadors han vist. No hem sabut gestionar, tampoc, quan anàvem per davant del marcador, i el Congrés han estat còmodes jugant. Veníem d’estar 10 dies confinats, hem pogut fer un entrenament i mig, ens hagués agradat jugar demà, però ells no podien i al final s’ha jugat aquest dimecres. Al tram final s0’ha notat que volíem apretar i que les cames no ens tiraven.

Pocs entrenaments i baixes destacades. Sense Marc Prat, que en té per setmanes, i sense Maties Reixach, que tot just va acabar l’aïllament per COVID aquest dimecres. Els olotins tenen complicat acabar entre els quatre primers i diumenge visiten el Barça C per intentar agafar millors sensacions i  pensant amb l’eliminatòria d’ascens a doble partit per continuar somiant.

x