Aquest dissabte a les 12, Osona-Ripollès Rugby – Banyoles-Garrotxa Rugby en directe per Olot TV

Cap de setmana carregat d’esport pels diversos equips de la comarca. Dissabte, a partir de les 12 del migdia i en directe per Olot Televisió, l’apassionant duel entre l’Osona-Ripollès Rugby i el Banyoles-Garrotxa Rugby, de la Divisió d’Honor masculina. Els jugadors d’Adrián Gutiérrez tractaran de d’endur-se la victòria per així escalar posicions a la classificació del grup C.


En hoquei patins, l’Hoquei Olot tractarà de recuperar sensacions diumenge en una nova jornada a la Nacional Catalana. Els de Miki Ràfols visiten el Barça C, l’equip més fort de la lliga.

Miki Ràfols, entrenador CH Olot: L’ intensió és anar a  Barcelona i veure com som capaços de competir contra un equip que no ha perdut amb ningú, i a veure quin nivell som capaços de donar.

De la seva banda, el primer equip de waterpolo del Club Natació Olot rep aquest dissabte (17.30) a l’Igualada, a la Segona Catalana. Els de Jan Ibern busquen agafar avantatge a la classificació, per tal seguir de seguir lluitant per l’ascens.

I com no podia ser d’una altra manera, futbol, amb una jornada més a la Tercera i Quarta Catalana, la Primera Divisió Catalana femenina, bàsquet i la marxa santjoanenca, organitzada pel Club Poliesportiu Santjoanenc, que torna aquest cap de setmana. El sènior femení del Vòlei Olot torna a competir a la lliga, visitant el Blume aquest dissabte. Tota l’agenda del cap de setmana, a La Banqueta d’aquesta nit.