Els veïns i veïnes d’Argelaguer decidiran diumenge quin dels tres projectes finalistes escullen per a la reforma plaça Generalitat

La nova plaça Generalitat d’Argelaguer està cada dia més a prop de l’esperada reforma. El procés, culminarà aquest proper diumenge amb la votació de les tres propostes seleccionades, deixant-ne una com a guanyadora. La votació, serà de manera presencial a la sala d’actes de l’Ajuntament de 9 del matí fins a les 7 de la tarda. Els tres projectes seleccionats, anomenats ‘Aiguaneix’, ‘Argelagarios. Poble d’Aigua’ i ‘Fil conductor’ es van presentar aquesta darrera setmana als veïns de manera anònima.

Artur Ginesta, alcalde d’Argelaguer: El projecte és fet per tots, des del moment 0. Tothom va dir la seva entorn a la plaça, va haver-hi uns consensos i a partir d’aquí, els estudis d’arquitectura que es van presentar al concurs d’idees han elaborat els seus projectes, la seva idea de com ha de ser la plaça.

Núria Roig, regidora participació Aj. Argelaguer: En aquest sentit l’equip municipal estem molt tranquils perquè surti la proposta que surti, serà un èxit perquè està garantit. L’èxit ja està garantit.

El procés participatiu de reforma de la plaça d’Argelaguer va començar el 2017 amb el consens dels usos que havia de tenir la nova plaça. Un cop acordat tot plegat, els veïns van encarregar els tres projectes que aquest diumenge es portaran a votació. Hi podran participar els majors de 16 anys i es coneixerà el guanyador el mateix diumenge. Per conèixer més informació i tots els detalls sobre les tres propostes seleccionades, poden consultar-ho a través del web de l’Ajuntament d’Argelaguer.