La Fira de l’Economia Circular, una de les propostes que es pot votar als pressupostos particiaptius d’Olot

La fira de l’economia circular és una proposta que, amb un pressupost estimat de 21.000 euros, es podria convertir en un esdeveniment periòdic que es podria repetir fins a tres vegades l’any, o fins i tot segons els impulsors a l’inici de cada estació. I no només podria repetir-se sinó expandir-se per tota la ciutat.

Joan Santaeulària, veí del barri de Sant Ferriol: El que vol ser és un espai de trobada entre veïns en el que es pugui parlar d’artesania, oficis més o menys d’actualitat, artesanals, de producció local. D’aquesta manera incentivar també la producció i consum de productes de qualitat i proximitat.

S’hi encabirien activitats tant variades com una fira d’intercanvi, un mercat de productes artesanals, música, propostes culturals d’associacions del barri entre d’altres. I naixeria amb la intenció de ser un revulsiu per als veïns i veïnes en les seves trobades, on es podrien anar teixint noves dinàmiques.

Hi ha temps per votar fins al 19 d’abril, i es pot fer a través de participa.olot.cat.

x