La Policia Municipal d’Olot identifica el responsable del vessament de desfetes animals a l’Avinguda Sant Jordi

La Policia Municipal ja ha identificat el responsable del vessament de desfetes d’animals a l’Avinguda Sant Jordi d’Olot


Així ho va comunicar ahir a la tarda l’Ajuntament d’Olot a través de les seves xarxes socials. Els agents han interposat una denúncia i, a part de la sanció, l’empresa responsable haurà de fer-se càrrec de les despeses ocasionades per la neteja del carrer. Els fets van passar aquest dimecres al voltant de 2/4 de 7 de la tarda al carrer Portbou de la capital garrotxina, quan un camió que contenia desfetes d’animals va bolcar part del seu contingut a la via pública. La Plataforma No és un vial va penjar el vídeo que estan veient en pantalla a les xarxes socials per denunciar els fets.