La UE Olot vol seguir amb la bona línia i sumar la tercera victòria seguida a la lliga aquest diumenge a casa davant l’Oriola

La Unió Esportiva Olot rep aquest cap de setmana l’Oriola a la lliga. Un Olot en un dels millors moments de la temporada ha demostrat en el camp durant els darrers partits les millores en defensa, que la convertit més sòlid i li ha permès sumar de tres en tres. Tot i que hi ha molt a millora, Gabri es mostra satisfet que mica en mica l’equip es vagi adaptant a la seva manera de fer.

Gabri García, entrenador UE Olot: L’equip ha madurat en l’aspecte defensiu i hem plantejat partits diferents, de vegades amb més riscos, de vegades amb menys. L’equip ja es atrevit jo vull que ho sigui, però en alguns moments hem set més conservadors, també cal.

Ara l’objectiu és sumar la tercera victòria consecutiva i continuar-se fent forts a casa. L’Oriola va poder trencar en la darrera jornada la mala dinàmica de 13 partits sense guanyar. Gabri espera un partit amb poques ocasions i on caldrà estar encertats.

Gabri García, entrenador UE Olot: Aquests equips, no se com serà l’Oriola, et planteja no permetre’t ocasions. I hem de saber que potser en tindrem 2, 3, 4… Tant de bo que sigui obert, però crec que haurem d’anar tenint paciència, desgastar al rival i estar molt encertats quan tinguem ocasions.

Gabri comptarà amb tota la plantilla amb els dubtes de Kilian i Roger Barnils. Xumetra està plenament disponible després d’haver entrenat tota la setmana. El partit es jugarà diumenge a partir de les cinc de la tarda.