Sant Joan les Fonts recupera aquest cap de setmana la Festa del Roser

Després de suspendre-la l’any passat a causa de la pandèmia de la COVID-19, Sant Joan les Fonts tornarà a vestir-se de gala per celebrar la Festa del Roser aquest cap de setmana. I és que després d’un any de pandèmia, la comissió de festes del poble ha cregut necessari tirar-la endavant.


Dissabte, hi haurà un concert acústic amb el grup de versions ‘Filferro’ i diumenge, titelles a les 5 de la tarda amb la titellaire Laura Rubio que presenta ‘Alma i la mar de contes’. Els dos actes es faran a la pista coberta del Club Poliesportiu Santjoanenc i seran gratuïts, tot i que caldrà fer reserva prèvia complint amb tota la normativa.

Anna Duran, Comissió de festes de Sant Joan les Fonts: Ha estat complicat pels protocols i es restriccions, però hem decidit fer només dos actes, encara que siguin petits. Estem molt contents de la participació que estem tenint.

A més dels actes presencials, la comissió de festes de Sant Joan també ha organitzat un concurs perquè qui vulgui envii el seu vídeo de Tik-Tok celebrant la festa del Roser i així optar a diversos premis.