El Banyoles-Garrotxa Rugby s’emporta el derbi davant l’Osona-Ripollès (12-47)

El Banyoles-Garrotxa Rugby va sumar aquest dissabte la tercera victòria de la temporada, al grup C de la Divisió d’Honor. Els jugadors d’Adrián Gutiérrez visitaven l’Osona- Ripollès en el que es podia considerar un derbi amb totes les lletres.  Els de la Garrotxa i el Pla de l’Estany van demostrar al camp que és un equip molt més consolidat respecte els ripollesos i osonencs. A la primera part van encarrilar molt bé el partit, amb diversos assajos.


A la segona part els visitants van continuar puntuant, però mica en mica l’Osona-Ripollès va anar entrant en el partit. Va fer el primer assaig i al cap d’uns minuts van aconseguir el segon. El Banyoles-Garrotxa, però, no va patir en cap moment i va tancar el matx amb un resultat final de 12 a 47, que els dona, a falta de recuperar el partit ajornat contra el Carboners, el tercer lloc momentani a la classificació. En cas de guanyar, acabarien segons.

Franco Porcu, jugador Banyoles-Garrotxa Rugby: “Al primer temps hem pogut fer el que volíem i a la segona part, amb els canvis i demés, hem afluixat una mica. Estem contents de la temporada, però hauríem d’haver guanyat el partit contra el CEU, que ens hauria donat accés a les semifinals”.

Jordi Madronero, jugador Osona-Ripollès Rugby: “La intenció era intentar guanyar, però som un equip que tot just ens hem format aquesta temporada i ens falten moltes coses per polir, i jugàvem contra un equip molt consolidat. Tot i que hem tingut una bona ratxa a la segona, al final s’ha imposat la realitat”.

El partit es va poder seguir en directe per Olot Televisió, amb la retransmissió conjunta feta amb la Xarxa de Televisions Locals. Una gran ocasió de veure jugar rugby a les comarques gironines, on poc a poc es va estenent aquest esport i on s’espera que aquest creixement no s’aturi en el futur.