Una segona meitat per oblidar condemna l’Olot a la derrota davant l’Oriola (1-3)

L’Estadi Municipal s’havia vestit de gala per un partit que podia certificar la tercera victòria consecutiva de la Unió Esportiva Olot. Res d’això. Una segona meitat per oblidar ha condemnat l’Olot a la derrota aquest diumenge a la tarda davant l’Oriola per 1-3. I això que els vermells han sortit al partit mossegant i creant una ocasió darrere l’altra. De fet, el matx se li ha posat ben de cara a l’Olot quan al minut 11 Alan Baró ha avançat els locals a la sortida d’un córner. Eloi Amagat l’ha posat a la perfecció i el central ha tornat a demostrar que té talent dins l’àrea rival. Abans d’acabar la primera meitat, una jugada sobre Ferran Giner ha posat la por al cos als olotins. La centrada de l’extrem s’ha passejat per davant la porteria de Ballesté sense trobar rematador.


La represa ha sigut per oblidar. Escoruela ha pogut fer el segon, però Aitor Arias ha posat una mà molt bona per aturar l’esfèrica. Tot i això, al quart d’hora de joc de la segona el matx ha canviat per complet. Toché ha fet una rematada que ha bloquejat Alan Baró, però el mateix davanter s’ha aixecat del terra per tornar a rematar i vèncer Ballesté al minut 60. Juan Delgado ha tingut l’oportunitat de tornar a avançar els vermells tres minuts més tard, però ha rematat als núvols. Al minut 63, Samu Pinto ha perdut la pilota en camp propi i Chechu ho ha aprofitat per creuar la bola i consolidar la remuntada de l’Oriola. Gabri ha donat entrada a Pol Prats i Xumetra, que no han pogut crear ocasions clares. Quan faltaven quatre minuts per al 90, Ferran Giner ha servit una falta lateral al segon pal perquè Marí remetés i posés el tercer i definitiu gol. En aquest moment, bona part de l’afició ha abandonat l’estadi. La Unió Esportiva Olot es complica la salvació en aquesta segona fase de la temporada. Els de Gabri s’enfrontaran diumenge que ve a les 12 del migdia davant el Penya Esportiva fora de casa.