L’escorxador Elaborats Sant Joan, tancat per segona vegada per problemes d’higiene i salubritat

Els Mossos d’Esquadra van aturar el passat 28 de març una furgoneta carregada fins al capdamunt amb porcs senglars morts que es transportaven incomplint la normativa sanitària i de transports. Arran de la denúncia, l’endemà el Departament de Salut va ordenar el tancament immediat de l’escorxador on es dirigia aquest vehicle, Elaborats Sant Joan.


L’empresa de Sant Joan les Fonts s’enfronta així al segon tancament per problemes similars. En el moment on els agents van aturar la furgoneta, van imposar al conductor una sanció de 4.000 euros per una infracció greu de la llei de transports i van posar els fets en coneixement del Departament d’Agricultura, i és que gairebé doblava el pes màxim permès.

x