Gastant Keks supera, amb l’èxit, l’organització del Campionat de Catalunya de relleus d’orientació

Jornada rodona per Gastant Keks i la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya, amb la disputa aquest cap de setmana del Campionat de Catalunya de relleus.


257 participants repartits en equips de dos i tres persones es van aplegar aquest diumenge al centre de competició, habilitat al camp de futbol de Les Tries, on es van donar les diverses sortides per les diferents categories, tot seguint amb el protocol COVID, per tal de no ajuntar tots els participants.

Elena Capdevila, Gastant Keks: Saber quan s’havien de treure les mascaretes i fer una sortida segura ha estat la part més difícil de planificar. Hem intent que els clubs no tinguin gaire contacte entre ells.

En la prova sènior masculina es va imposar l’equip format per Thomas Wilson, Pol Canosa i Biel Ràfols, mentre que les millors en categoria femenina va ser l’equip format per Marta Bruns, Joana Martí i laura Baus. En total es van disputar fins a 13 categories, de veterans i màsters a infantils.

Per a molts participants aquesta suposava una de les primeres competicions des d’abans de la pandèmia.

Ernest Pou, participant: Feia molt que no fèiem curses i aquestes estan sent les primeres, des d’abans de la pandèmia.

Gastant Keks va valorar molt positivament el resultat de la prova i va celebrar el fet que gràcies a l’organització d’aquest campionat, molts membres del club s’han pogut tornar a veure en persona i gaudir fent el que més els agrada.

Elena Capdevila, Gastant Keks: Trobar-nos físicament ens ha anat molt bé, coma club. Ha estat divertit, sobre el terreny, organitzar aquest campionat i posar a prova el nou mapa.

 

x